BoerEL Telecom Uw Telecom Partner

Startpagina Wat doen wij Vast Mobiel Projecten Nieuws Nieuwsbrief Contact
Print    Email

Uit onderzoek blijkt dat vooral ouderen het lastig vinden om al die kleine knopjes van een telefoon te bedienen. ITT en Emporia hebben hier goed naar geluisterd en hebben een GSM telefoon op de markt gebracht specifiek voor ouderen en gehandicapten.

De EASY5 telefoon is verkrijgbaar vanaf € 95,-. De ITT Easyuse vanaf € 129,-. De Emporia vanaf € 199,-. Deze toestellen zijn te bestellen in onze webwinkel, maar bellen naar 088 -50 50 150 mag natuurlijk ook. Alle toestellen zijn simlockvrij, u kunt dus eenvoudig uw eigen simkaart overzetten met behoud van uw nummer. U kunt deze toestellen los, met prepaid beltegoedkaart of abonnement bestellen. In combinatie met een abonnement kunnen wij de toestellen eventueel gratis aanbieden, laat u adviseren door ons indien u het toestel met een abonnement wilt bestellen.

Wilt u met dit toestel goedkoop bellen? Ga dan naar de website van EasySim.  klik HIER , Doen!

Gratis bellen?                  

         


ITT Easy5: 

De EASY5 heeft 5 grote toetsen waaronder u 5 telefoonnummers kunt programmeren. Onder de vijf voorkeurknoppen kan men de dokter, de familie en de alarmcentrale programmeren. Het toestel is klein en licht en heeft tien extra luide beltonen, verlichte toetsen, extra hard geluid en een luidsprekerfunctie. Door de verlichting van de toetsen kan men ook in het donker, letterlijk met één druk op de knop, de belangrijkste mensen aan de telefoon krijgen.

De EASY5 is in een test met 6 andere seniorentelefoons in november 2005 door PC Plus Magazine uitgeroepen tot BESTE KOOP. De Consumentenbond heeft in februari 2006 in een test met 5 toestellen in de categorie Alarmtoestellen de EASY5 tevens uitgeroepen tot BESTE KOOP.

 ITT Easyuse:

In tegenstelling tot de ITT Easy5 beschikt de Easyuse over alle toetsen net zoals een gewone GSM.

De Easyuse is een zeer eenvoudig te bedienen mobiele telefoon. Speciaal geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een makkelijk toestel. Het toestel beschikt over grote verlichte toetsen, een regelbaar volume van de speaker en handsfree bellen (zowel met de hoofdtelefoon als met het toestel) en vier speciale toetsen voor uw belangrijkste nummers.

Enkele kenmerken:
- Trilfunctie
- 4 noodtoetsen
- Hands-free functie
- 16 polyfone beltonen
- Grote verlichte toetsen

           
Emporia Life:

De Emporia Life is het seniorentoestel dat net meer functies biedt dan de EasyUse van ITT. Zo kunt u met de Emporia Life wel sms'jes versturen en biedt het toestel 1 noodknop die in volgorde 5 vooraf opgegeven telefoonnummers opbelt. Zodra een van de noodnummers het gesprek aanneemt, gaat het toestel naar handsfree en maximale geluidssterkte

Enkele kenmerken:
- Dualband GSM 900/1800
- Afmetingen: 112 x 55 x 26 mm
- Gewicht: 152g
- Batterij: Li-Ion 3,7V/1000mAh
- Ondersteund ook niet-oplaadbare batterijen (3 x AAA 4,5V)
- Standby tijd: tot 200 uur
- Spreektijd: tot 180 minuten